Kennel V I G O R O S O            

synt. 26.04.2012

isä: Sissinheimon Higgins
A/A 0/0 BH JK1
emä: Vigoroso Hertta A/A 0/0 BH JK1 talent. 870/824

sukusiitosprosentti: 0,0%

Neljäs Vigoroso saksanpaimenkoirapentue tuli maailmaan 26.4.2012. Pentue on toinen Vigoroso saksanpaimenkoirapentue toisessa polvessa. Isäuroksen etsintään on tämän yhdistelmän aikaan saattamiseen kulutettu todella paljon aikaa, ja toivotaan että lopputulos tulevaisuudessa kantaa hedelmää.


narttu Vigoroso Kerstin "Noppa"
om. Riitta Manninen, Sipoo
lonkat A/A, kyynärät 0/0
polvet 0/0

I
tsenäinen ja rauhallinen pentu, joka ei tarvitse aina kaveria mukaan tutkimaan maailmaa. Aktiivinen nokan käyttäjä. Noppa muutti Etelä-Suomeen aktiiviseen perheeseen, jossa Nopan koirakaverina on vanhempi saksanpaimenkoiranarttu. Nopan tavoitteet ovat jäljellä ja mahdollisesti myös ID-jäljellä.

narttu Vigoroso Klarissa "Tassu"
om. Riitta Pakarinen, Kotka

Pentueen kovapuruisin pentu, aina tiesi milloin Tassu on tarttunut varpaasta kiinni. Tassu muutti Kotkaan perheeseen, jossa on vahvaa aikaisempaa palveluskoirakokemusta. Tassun nelijalkaisina kavereina on belgianpaimenkoira malinois urokset. Tassun tavoitteet ovat EK-, HK- ja JK-kokeissa.
Valitettavasti Tassu kuoli jäätyään auton alle joulukuussa 2013.

narttu Vigoroso Karla "Äksy"
lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä terve
BH TOKO ALO3, RajK
om. Rajavartiolaitos

Rauhallinen, itsevarma ja erittäin keskittynyt nokan käyttäjä heti pienestä pitäen. Äksy jäi ensimmäiseksi vuodeksi opiskelemaan rajakoirantehtävien perusteita Kajaaniin. Äksy on Kainuun ammattiopistossa projektikoirana. Äksy siirtyi vuoden iässä Lapin rajavartiostoon työkoiraksi. Äksy suoritti alkukesästä 2014 rajakoirien tarkastuskokeet hyväksytysti.

narttu Vigoroso Kasendra "Elma"
LONKAT A/A KYYNÄRÄT 0/0
TOKO ALO1 BH

om. Sirpa ja Janica Toro., Paltaniemi

Tasapainoinen ja rauhallinen pentu, Elma, jäi asumaan lähimmäksi kotikontuja, perheesen, jossa on aikaisempaa taustaa niin koirien kasvatuksesta kuin niiden kanssa kokeissa ja näyttelyissä käymisestä. Elman tavoitteet ovat harrastuskoirana ovat tottelevaisuudessa, jäljellä ja valjakkohiihdossa. Elmalla todettiin syksyllä 2013 polvinivelten osteokondroosi, koira on leikattu.

uros Vigoroso Kasper "Kassu"
om. Kyllikki Nevanoja-Rapo, Imatra

Tätä pentua voisi pikkupentu ajalta kuvata sanalla isäntä. Itse tyyneys, rauhallisuus, mutta samalla suuri päättäväisyys. Kassu muutti perheeseen, jossa on pitkä ja vahva palveluskoirahistoria. Toivotaan että näemme Kassun tulevaisuudessa jälkikokeissa.

narttu Vigoroso Kristelle "Usva"
LONKAT A/A KYYNÄRÄT 0/0 SP0 LTV0 VA0
näyttelytulos: H
om. Anne Juntunen, Sammatti

Pieni ja temperamenttinen neiti, joka on selkeä ihmisen koira. Usva muutti perheeseen, jossa koirakavereista ei tule pula. Joukossa on saksanpaimenkoiria, mudi sekä monirotuinen. Usvasta on tarkoistus tulla agilitytähti ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös jalostuskoira.

uros Vigoroso Krister "Peto"
om. Anita Airaksinen, Siilinjärvi
LONKAT A/A KYYNÄRÄT 0/0 VA0 SP0 LTV0
Tasapainoinen ja harkitseva uros, joka piti pikkupentuajalla nartut kurissa. Peto muutti isänsä paikkakunnalle, Siilinjärvelle. Perheessä on koirakavereina tiibetinmastiffeja sekä labradorinnoutajia. Pedon tavoitteet ovat jäljellä ja tokossa.

 

 
NIMI lonkat kyynärät näyttelyt kokeet muuta
Vigoroso Kerstin

A/A

0/0     polvet 0/0, selkä terve
Vigoroso Klarissa         kuollut
Vigoroso Karla B/B  0/0   BH TOKO ALO3, RajK polvet 0/0, selkä terve
Vigoroso Kasendra

A/A

0/0   TOKO ALO1 BH polvinivelten osteokondroosi
Vigoroso Kasper         kilpirauhasen vajaatoiminta
Vigoroso Kristelle A/A 0/0 H   SP0 LTV0 VA0
Vigoroso Krister A/A 0/0      VA0 SP0 LTV0


 

 

Luvdalot Graphics & Design