Kennel V I G O R O S O

Vigoroso viikonvaihde kesä 2009

 Tämän vuoden kasvattajaviikonloppu alkoi vaihteeksi röntgenkuvauksilla Kajaanissa. Osa viikonlopulle osallistuvista koirista aloitti siis yhteisen toimintaviikonlopun nukkuen ja hieman huonoa oloa tuntien... Jäämme jännityksellä odottamaan lopullisia tuloksia Kennelliitosta.
 
Varsinainen viikonloppu vietettiin Kuhmon Vuosangassa, samassa paikassa missä vietettiin viikonloppua jo viime vuonna. Tällä kertaa viikonlopulle osallistui ennätysmäärä Vigorosolaisia - kiitos siitä teille kaikille osallistuneille! Italianajokoiria eniten oli paikalla G-pentueesta, nimittäin paikalla kuudesta pennusta oli neljä. Saksanpaimenkoiria taasen eniten oli H-pentueesta, seitsemästä pennusta neljä oli paikalla!
 
Viikonlopun tärkein anti oli tietenkin ihmisten ja koirien tapaaminen sekä yhteisen ajan viettäminen, mutta kyllä koulutusta niin koirille kuin ohjaajillekin järjestettiin heti perjantai-iltapäivästä lähtien. Italianajokoirien kanssa käytiin läpi näyttelykoulutusta, perus tottelevaisuuskoulutusta, verijälkeä sekä hieman turkinhoitoa. Saksanpaimenkoirien koulutuksessa tällä kertaa pääpaino oli jälkikoirakoulutuksessa, koska Vuosanka on erinomainen paikka jälkikoiran koulutukseen. Lisäksi saksanpaimenkoirilla ohjelmassa oli suojelukoirakoulutuksen perusteita, maalimiehenä toimi Honkilan Jasu.
 
Suuret kiitokset siis kaikille osallistuneille! Erityiskiitokset Terolle ja Erjalle jälkikoirakoulutuksen onnistumisesta sekä Jasulle suojelukoirakoulutuksen vetämisestä. Vuonna 2010 kasvattajaviikonloppu on luultavasti heinä-elokuussa, mutta paikkaa en osaa vielä sanoa.
 
Ohessa lajitelma viikonlopun kuvista.
 


Koirista otettiin virallisella mitalla säkäkorkeudet, tässä vuorossa Vigoroso Galileo
 

Kouluttaja-apuna toiminut Erja menossa pitkoksia pitkin koiratukikohta Murrilaan
 

Sisarukset: Fernando, Fabrizio ja Fiorella.
 

Sisarukset: Galileo, Gabriella, Gisella ja Giovanni


Haidi vietinvaihtotreeneissä


Axu vietinvaihtotreeneissä


Petzi vietinvaihtotreeneissä


Minni vietinvaihtotreeneissä


Heta vietinvaihtotreeneissä


Viikonlopun erirotuinen, holsku Karri, purutreeneissä.


Karri ja Erja harjoittelevat ilmoittautumista jälkikokeeseen.


Viikonlopun jälkikoulutusporukkaa.


 Petzi ja Tarja jäljellä.


Heta ja Leena jäljellä.


Minni ja Tanja jäljellä.


Porukkaa lähdössä saunomaan.Joukkoa matkalla kohti iltapalan grillauspaikkaa.Joukko iltapalalla.
 

Viikonlopun luppakorvaporukka.

H-pentueen siskokset.


Siskosten leikkiä.
 


 

Luvdalot Graphics & Design