Kennel V I G O R O S O

Vigoroso viikonvaihde kevät 2008

 Vigoroso väki kokoontui tällä kertaa Kajaanin koillispuolella Kuhmossa. Aurinkoinen kevät sää helli viikonlopun viettäjiä hyvin kesäisessä tunnelmassa, tosin lunta oli vielä Kuhmon korpimaisemissa jopa metrin verran.
 
Lauantai päivä oli varattu erilaisille koulutustapahtumille. Saksanpaimenkoirat harjoittelivat viestikoirakoulutuksen perusteita ja tekivät tottelevaisuusharjoitteita, lisäksi teoriassa käytiin läpi vielä tarkemmin jälkikoirakoulutuksen perusteita. Italianajokoirat kävivät yhteislenkillä ja sen jälkeen keskittyivät mm. tapakoulutukseen, canicrossingiin, agilityyn ja klikkerikoulutukseen. Lauantai-iltana joukko kävi testaamassa koiratukikohta Murrilan korsusaunan löylyt, ja niitä tuntui löytyvän!
 
Sunnuntai päivän ohjelman pääaiheena oli koiran lihashuolto. Vierailevana luennoitsijana paikalla oli eläinhieroja ja refleksologi Sanna Uhlbäck. Päivän päätteeksi suurin osa viikonlopun viettäjistä (koirista) sai Sannan käsissä hieronnan, joten rennoin mielin alkoi kotiinpaluu.
 
Viikonlopun viettopaikkana tämä Honkavaara Kuhmossa todettiin erittäin hyväksi, joten hyvin todennäköistä on että ensi vuoden kasvattajaviikonloppu pyritään pitämään jälleen Honkavaarassa, ja ajankohdaksi mietittiin heinäkuuta. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee ensi kesänä mukaan!


Enrico tottelevaisuuskoulutuksessa

Etna tottelevaisuuskoulutuksessa

Viikonlopun luppakorvat:
Tex di Crival, Rosa di Crival, Morina di Pompiano,
Vigoroso Donna, Vigoroso Baronessa, Vigoroso Bellamia.

Etna viestikoirakoulutuksen vauhdissa.  

Emilia tottelevaisuuskoulutuksessa

Morina di Pompiano, Vigoroso Donna ja Tex di Crival paistattelevat kevät auringossa

Viikonlopun pystykorvat: Vigoroso Emilia, SA Silla, Vigoroso Etna ja Vigoroso Enrico

Emilia lähtee halukkaasti viemään viestiä eteenpäin viestikoirakoulutuksessa.


Vigoroso Donna ja Morina di Pompiano "siskokset"
 


 

Luvdalot Graphics & Design