Kennel V I G O R O S O

Vigoroso viikonvaihde syksy 2007

Vigorosolaiset kokoontuivat jo hyväksi koettuun Joutenlammen maastoon alkusyksystä 2007. Paikalla oli jälleen kiitettävästi kasvatteja omistajineen. Tälläkin kertaa edustajia oli jokaisesta vigoroso pentueesta ja lisäksi kaksi Italian tuonti veijaria, joiden mahdollisesta hakumatkasta oli puhetta kevään Vigoroso viikonvaihteessa.
 
Kevään kasvattajaviikonlopun pääanti oli koulutus ja tutustuminen toisiin vigorosolaisiin. Nyt syksyn viikonlopulla selkeinä tavoitteina oli Kajaanin ryhmänäyttelyyn osallistuminen, koirien röntgenkuvaukset ja edelleen tutustuminen muihin vigorosolaisiin. Uskottavasti näihin tavoitteisiin päästiin; näyttelyistä tuliaisina tuli BIS-kasvattajaryhmän voitto, Damigellan RYP2 ja ensimmäisen Vigoroso-saksanpaimenkoiran esiintyminen virallisessa rotukehässä, ja vielä tuomarin erikoiskehuin! Röntgenkuviin osallistui kiitettävästi kasvatteja; neljä saksanpaimenkoiraa ja kaksi italianoa. Tutustuminen toisiin vigorosolaisten omistajiin varmasti syventyi edelleen yhteisen toiminnan merkeissä. Näiden tapahtumien ulkopuolella toki jatkettiin koulutusta niissä lajeissa, joiden harjoittelu oli aloitettu jo kevään viikonlopulla; tottelevaisuuskoulutus, verijälki, agility, ja näyttelykoulutus.
 
Viikonlopun aikaan sattui valitettavasti yksi tapaturmakin Bellamialle, mutta onneksi tilanteesta selvittiin ilmeisesti yllättävän helpolla. Näin jälkikäteen kun asiaa ajattelee, niin ei voi ainakaan tapahtuneen perusteella italianajokoiraa metsästysinnon puutteesta moittia!!!


Kaksi mustaruskeaa vigorosolaista leikin temmellyksessä: saksanpaimenkoira Etna ja italiano Caporale

Vierailijana Italian tuonti Rosa di Crival

Etnan liikkeet laatuarvostelussa

Etna seisoo kehässä arvosteltavana

kasvattajaryhmä: Caporale, Capitano, Approbatur, Damigella. Eli ryhmä koostuu kolmesta eri yhdistelmästä!

BIS1 kasvattajaryhmän liikkeet

Enrico seurailee näyttelytouhuja

Evisa näyttelyjä seuraamassa

Erice seuraa tarkkana ympärillä hyörivää näyttelyporukkaa

Approbatur ja saalis

Damigella jäljestää

Caporale sukeltaa putkesta ulos

Damigella agility koulutuksessa

Capitano harjoittelee pujottelua

 


 

Luvdalot Graphics & Design