Kennel V I G O R O S O            
i.Bruno di Pontenizza FIN42594/02

e.Tosca di Pompiano FIN30958/02

(vanhemmista lisätietoa sivulla tuonnit)

Pentueen sukusiitosprosentti 0%

synt. 24.08.2004

Suomen neljäs italianajokoirapentue (kolmas syntyi Nanuzzin kennelissä v.2003). Yhdistelmä kahdesta tummasta ja tulisesta tuontikoirasta. Yhdistelmästä tuli erittäin energisiä ja riistaviettisiä koiria, joilla on hyvin linjakas ulkomuoto sekä todella kauniit päät. Tässä pentueessa luonne ei ole ihan yhtä kultainen kuin Vespa-mamman pennuissa. Pentueen koirat myin pääsääntöisesti metsästyskoiriksi. Kiitokset myöskin tämän pentueen koirien omistajille hyvin alkaneesta yhteistyöstä!  

Klikkaa kuvaa, niin näet lisää kuvia koirista!

 

uros Vigoroso Cacciatore "Jekku"

FIN 40884/04
om. Simo Karppinen, Kajaani

Jekku jäi kotikaupunkiin asustelemaan. Jekku on pidetty kotikoira. Jekun ensimmäinen metsästyssyksy on näyttänyt hyviä merkkejä koirasta. Jokainen reissu metsään on tuottanut ajon, ja ensimmäinen kaato tuli koiralle jo syyskuun toisella viikolla.
Jekku on toimiva metsästyskoira, jokainen kausi on tuottanut omistajalleen jäniksiä reilusti.

 

PMV-07 V-07-08 SV-12
uros  Vigoroso Caporale "Kapu"

FIN 40885/04
LONKAT A/A
om.Kaisu Sironen, Kajaani

Kapu muutti takaisin lähelle kotikontujaan. Kapu kuuluu tällä hetkellä ehdottomasti ulkomuodoltaan Suomen laadukkaimpiin italianajokoiriin.
Kapu räjäyttikin potin vuoden 2007 Messukeskuksen näyttelyissä sijoittuen kova tasoisessa ryhmäkehässä RYP3! Myös metsähommat sujuvat tältä herralta, useita kaatoja on jo takana. Kapu on uraa uurtava tekijä myös canicrossingissa, jossa menestystä on tullut heti ensimmäisessä startissa.
 

uros   V-06 Vigoroso Cadetto "Matti"

FIN 40886/04
Om. Kiiira Juhola, Kajaani

Matti muutti pentuna Kainuusta Espooseen, mutta elämä siellä ei saanut tätä vilperiä rauhoittumaan. Joten Matti muutti syksyllä 2005 takaisin Kainuuseen Veera-italianon seuraksi. Matti on koira, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vauhtia, tarmoa ja tekemisen iloa tässä kiltissä koirassa riittää! Matti on kunnostautunut myös jänisajurina viimeisinä vuosinaan Kainuussa.

 

uros   Vigoroso Capitano "Raipe"

FIN 40887/04
om.
Satu Heikkinen, Jormua

Raipe jäi kotikaupunkiinsa asustelemaan. Raipe on sisarustensa kaltainen tarmonpesä yhdellä erikoisuudella varustettuna – Raipe osaa hymyillä hampaat irvessä! Useita jäniksiä kaatui tämän komeaäänisen uroksen eteen jo ensimmäisenä metsästyssyksynä. Toinen syksy on näyttänyt yhä vain parempia merkkejä koiran ominaisuuksista, ja jälleen useat jänikset ovat kokeneet kohtalonsa tämän herran edetessä. Myös näyttelypuolella Raipe on aloittanut uransa hienosti.  Raipe nukutettiin ikiuneen 10-vuoden iässä.

 
uros  Vigoroso Colonnello "Nemo"

FIN 40888/04
om. Mikko Pesonen, Karinainen 

Nemo, isänsä kaltainen komistus, muutti lähelle Turkua. Nemo on pidetty perhekoira, joka jaksaa leikkiä lasten kanssa aamusta iltaan. Nemo koki ensimmäisen jäniskosketuksensa noin 5kk ikäisenä. Nemon ensimmäinen metsästyssyksy oli hieno. Kevyt ajuri antaa hienosti liikettä sekä jänikselle että ketulle. Ensimmäiset kaadot tulivat jo ensimmäisenä syksynä, ja saivat jatkoa toisena syksynä vanhaan malliin. Valitettavasti Nemon elämä päättyi lokakussa 2007, koiran jäädessä auton alle kesken jänisajon.
 

narttu   Vigoroso Combattente "Cia"

FIN 40889/04
om. Veijo Lehto, Suomussalmi kk

Lonkat
A/A
Kyynärät 0/0

Kennel Vigoroson sijoitusnarttu, ja G-pentueen emä. Cia on oman pentueensa ainoa narttu, ja tämä neiti piti kaikki urokset kurissa ja nuhteessa heti pienestä pitäen. Cia muutti luovutusikäisenä Vantaalle sijoitusperheeseen, jossa sillä kaverina oli vinttikoiria. Perheiden elämäntilanteiden muutoksien vuoksi Cia muutti 4,5 vuoden iässä takaisin kotikonnuilleen Kainuuseen. Cia elää nyt oikein tyytyväistä metsästyskoiran elämää yhdessä tuonti-italianon Milan kanssa Suomussalmella. Kuvassa Cia 7,5 vuoden ikäinen, kuva Krista Lehto.

Kasvatit/C-pennut
 

nimi     lonkat kyynärät näyttelyt   muuta
Cacciatore
Caporale A/A     ERI PMV-07 V-07-08 SV-12
Cadetto     ERI V-06
Capitano  ERI kastroitu, lopetettu
Colonnello    kuollut
Combattente     A/A  0/0 ERI

 

Luvdalot Graphics & Design