Kennel V I G O R O S O            

synt. 23.2.2008
 
(vanhemmista lisätietoa sivuilta C-pennut ja oma lauma)


PMV-01 V-03-04 SV-05 Vigoroso Baronessa FIN13074/00 A/A
kuva: Paula Heikkinen-Lehkonen


PMV-07 V-07 Vigoroso Caporale FIN40885/04 A/A
kuva: Paula Heikkinen-Lehkonen

 


Pentueen sukusiitosprosentti 0%
 

Suomen kuudes italianajokoira pentue! Karkeakarvaisten italianajokoirien kysyntä on ollut erittäin nousujohteista, joten tämänkin pentueen lähtölaukaus lähti kysynnästä. Vigoroso Caporale on ehdottomasti Suomessa tällä hetkellä olevista aikuisista italianajokoirista ulkomuodollisesti paras koira, ja sen lisäksi toimii myös metsällä. Isän puolelta toivon saavani pentuihin isänemän kautta tulevaa kovaa metsäkoiraa, sekä erinomaista rakennetta sekä laadukasta karvapeitettä. Emäksi tälle upealle urokselle valitsin tutun ja turvallisen "oman mamman" Vigoroso Baronessan, joka teki edellisen pentueen kaksi vuotta sitten. Nämä ovatkin sitten Baronessan viimeiset pennut. Baronessa on erittäin hieno äiti: huolehtivainen, tarkka ja rauhallinen. Emän puolelta toivon pentuihin saavani: vahvaa rakennetta, italianajokoiran kultaista helppoa luonnetta sekä sitkeää metsätyöskentelyä.
 
Pentueeseen syntyi 9 pentua, joista 7 urosta ja 2 narttua. Moni nartun varannut joutui pettymään ja näin jatkamaan odotustaan seuraavaan pentueeseen. Mutta taasen moni uroksen varannut yllättyi iloisesti, koska ei ollut uskonut että vielä tästä pentueesta heille riittäisi pentua. Toivotaan että seuraavaan pentueeseen tulisi sitten enemmän niitä narttuja!

narttu
Vigoroso Felicia "Fanni"
FIN17051/08

Tämä temperamenttinen ja iloinen tyttö muutti Etelä-Pohjanmaan aakeille laakeille perheeseen, josta löytyy suomenajokoiria sekä chihuahua kääpiökoiria.
Ensimmäisen jänisajon tämä neiti otti päivälleen 6kk iässä.
om. Jari ja Anne Vaskivuori, Kauhajoki

uros
Vigoroso Filippo "Vili"
FIN17048/08
Lonkat A/A kyynärät 0/0

Tämä suloinen ja sympaatinen poika muutti sisarusparvesta kauimmaksi kotikonnuiltaan. Perheessä Vilin kaverina on novascotiannoutaja ja suomenajokoira.
om. Arvo Turunen, Ruotsinpyhtää


uros
Vigoroso Federico "Nemo"
FIN17045/08
lonkat A/A, kyynäret 0/0

Tämä ryhdikäs poika muutti Pohjois-Karjalaan metsästyskoiraksi perheeseen, jossa seurana on beagle ja sekarotuinen koirakaveri. Nemo sai kokea ensimmäisen jäniskaatonsa heti syyskuun alkupuolella ensimmäisenä metsästyssyksynään.
om. Toivo Kukkonen, Hammaslahtiuros
HeV-11 Vigoroso Francesco "Luigi"
FIN17049/08
lonkat A/A kyynärät 0/0

om. Riikka Roju, Vaivio

Tämä rauhallinen ja komearaaminen uros muutti pentulaatikosta kohti pohjoista Rovaniemelle. Luigi kuitenkin muutti perhettä 3,5 vuoden iässä, ja näin muutto pohjoisesta tapahtui Pohjois-Karjalaan Vaivion kylälle, jossa asustaakin jo entuudestaan velipoika Mauri ja sukulaispoika Veijo.


uros
Vigoroso Fernando "Terho"
FIN17047/08
lonkat A/A kyynärät: 0/0 

Tämä pentueen karvaisin peikko nimeltään Terho jäi kotikaupunkiin isänsä valvovan silmän alle. Terho on saanut ensimmäisenä syksynä kokea ensimmäiset ajonsa isä-Kapun opissa.
om. Kaisu Sironen, Kajaani


uros
ESTV-11 V-09-10 HeV-10
C.I.E. Vigoroso Fabrizio "Mauri"
FIN17044/08
lonkat A/A kyynärät 0/0

Tämä vahvaraajainen poika muutti toisena pentueesta Pohjois-Karjalaan. Perheestä löytyy tällä hetkellä labradorinnoutajia, mutta myös suomenajokoirista on kokemusta. Ensimmäisen varsinaisen jänisajonsa Mauri otti 8kk ikäisenä.
om. Ristopekka Martiskainen, Vaivio


narttu
Vigoroso Fiorella"
"Tuuve"
FIN17052/08
lonkat A/A

Tämä kaunislinjainen narttu muistuttaa erehdyttävän paljon kasvattajan ihka ensimmäistä italianajokoiraa Lea della Marciolaa. Toivotaan että Tuuve tekee kaiken sen mikä Lessulla jäi täällä Suomessa tekemättä. Tuuve on omistajansa ainut koira.
om. Soile Väätäinen, Kankaanpää


uros
Vigoroso Fulberto "Perttu"

FIN17050/08

Tämä rauhallinen ja vahva uros muutti venäjänajokoiran kanssa samaan perheeseen Keski-Suomeen. Perttu otti ensimmäisen jäniskosketuksensa 6kk iässä.
om. Markku Leminen, Rantasalmi


uros
Vigoroso Ferdinando
"Ferne"
FIN17046/08

Tämä vahva uros, joka muistuttaa todella paljon setäänsä, muutti perheeseen, jossa metsässä käyttäjistä ei tule pula, nimittäin metsästyskortillisia löytyy tästä perheestä useita. Fernen koirakaverina perheestä löytyy suomenajokoira.
om. Saara ja Rebekka Hallenberg, Kantala

 

 
NIMI lonkat kyynärät näyttelyt muuta
Felicia        
Filippo A/A 0/0 ERI  
Federico A/A 0/0 ERI  
Francesco A/A 0/0 ERI, HeV-11 kastroitu
Fernando A/A 0/0  ERI  
Fabrizio A/A 0/0  ERI ESTV-11 V-09-10 HeV-10 C.I.E.
Fiorella A/A   EH  
Fulberto     H  
Ferdinando         

Luvdalot Graphics & Design