Kennel V I G O R O S O            

synt. 23.4.2008


Isä:
FIN MVA Vigoroso Barbuto
FIN13079/00


Emä: Vigoroso Combattente
FIN 40889/04 A/A 0/0


sukusiitosprosentti 0%
 
Suomen seitsemäs italianajokoirapentue. Tämä on pentue, jonka suunnittelu lähti liikkeelle heti pentueen emän synnyttyä maailmaan vuonna 2004. Combattente oli pentueensa ainoa narttu, jolle kasvattaja alusta asti suunnitteli sulhoksi erinomaista metsästyskoiraa Barbutoa, joka kantaa verissään vanhaa della Marciola-linjaa. Barbuto on kovasta pentueesta, jossa on paljon erinomaisia käytännön metsästyskoiria, joihin omistajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Tyytyväisyydestä varmasti parhaiten kertoo se että yhdeksän pennun B-pentueesta seitsemän koiran omistajaa on hankkinut myös toisen italianajokoiran! Combattente on luonteeltaan erittäin hieno italianajokoira; kova hermoinen, tasapainoinen ja rauhallinen, mutta metsästystyössään hyvin kiihkeä. Combattente on lisäksi ulkomuodollisesti erittäin laadukkaasta pentueesta.
 
Toivon pentueeseen tulevan luonteeltaan erinomaisia italianajokoiria, jotka saavat vanhemmiltaan erittäin hyvät lähtimet metsästyskäyttöön. Aika näyttää mitä tästä pentueesta kehittyy!


Narttu

Vigoroso Gisella 'Sella'
FIN26618/08

om. Ari ja Marjo Murtonen, Mikkeli

Tämä todella ihana luonteinen ja kaunis neidin alku muutti perheeseen, jossa on pitkänlinjan metsästyskoirakokemus. Perheestä löytyy ennestään sekä suomenajokoiria että jämtlanninpystykorvia.narttu
V-11, V-10 HeV-10 MV-14 Vigoroso Gabriella "Ella"

FIN26617/08
lonkat B/B, kyynärät 0/0
om. Mervi Turunen, Manskivi

Tämä sisukas ja hieman omapäinenkin neiti jäi pentueesta Vigoroso-kennelin sijoitusnartuksi. Gabriella muutti kasvamaan osaaviin käsiin, jossa ajokoiratausta on vahva. Aika näyttää mitä tästä pippurisesta neidistä tulee. Ella aloitti ajokoiran työn heti oikein kunnolla, nimittäin ajoi tunnin jänistä heti ensimmäisellä kerrallaan.uros
Vigoroso Gustavo 'Otto'

lyhytkarvainen
FIN26616/08
om. Kauko ja Minna Kaikkonen, Kajaani


Otto Pulkkinen on pentueen rauhallisuus ja varmuus - poika joka seisoo omilla jaloillaa ja harkitsee tekonsa hyvin. Otto muutti isä-Jasun luokse oppiin ja jäi näin kotikaupunkiinsa asumaan.
Otto otti ensimmäisen jänisajonsa 3,5kk iässä!
 Toivotaan että Otto on isänsä veroinen metsästyskoira!

uros
ESTV-11 C.I.E. V-10 HeV-10 PMV-11 ESTV-12 V-12 SV-12
PMV-14 Vigoroso Giovanni "Paavo"
lyhytkarvainen
FIN26615/08
lonkat B/B, kyynärät 0/0
MEJÄ AVO1
om. Milla Kyllönen, Vuokatti


Pentueen ilopilleri ja kaunis profiilinen uros Giovanni muutti Vuokattiin perheeseen, jossa on kokemusta monenlaisista koirista ja eläimistä. Giovanni saa opetuskumppanikseen mm. venäjänajokoirauroksen Bravon Vanjan.

uros
Vigoroso Giuseppe "Miro"
FIN26614/08
om. Mikko Tenhunen, Kiiminki

Miro asui nuoruutensa Etelä-Suomessa Vigoroso Bravuran jalan jäljillä. 2,5 vuoden iässä Miro muutti Kiiminkiin perheeseen, jossa oli jo ennestään Vigoroso-sakemanni (Enrico). Vigoroso-urokset ovat tulleet hyvin juttuu alusta pitäen. Toivotaan että Mirosta on tarvittavaa metsästyskoiraa uudelle perheelle.

uros
V-13 Vigoroso Galileo 'Calle'

FIN26613/08
lonkat B/B kyynärät 0/0
om. Sonja Hakanpää, Kuopio

Pentueen suurin ja voimakka
in uros muutti nuoren parin harrastuskoiraksi, jossa koiraseurana löytyy perhoskoira. Calle aloitti metsästyskoiran työt heti ensimmäisen syksyn koittaessa, ensimmäiset ajot olivat totta heti syyskuussa.


 

NIMI lonkat kyynärät näyttelyt muuta
Gisella     EH  
Gabriella B/B 0/0 ERI V-11 V-10 HeV-10
Gustavo     EH lyhytkarvainen
Giovanni B/B 0/0 ERI lyhytkarvainen
ESTV-11 C.I.E. V-10 HeV-10 PMV-11 ESTV-12 V-12 SV-12 MEJÄ AVO1
Giuseppe     T  62cm
Galileo B/B 0/0 ERI  


 

 

Luvdalot Graphics & Design