Kennel V I G O R O S O            

synt. 13.02.2009


Isä:
Reikon Sankt Peter A/A 0/0
(poliisikoira)


Emä: SA Silla B/A 0/0 BH AD TK1 JK3
(PV:n sotakoira)


sukusiitosprosentti 0%
 
Toinen Vigoroso saksanpaimenkoirapentue näki päivän valon 13. päivä perjantaina vuonna 2009. Ajatus pentueen teettämiseen lähti jo pari vuotta sitten purutreenien yhteydessä kun poliisit näkivät Sillaa treeneissä. Tämä ajatus vain vahvistui ajassa eteenpäin, joten lopulta vuokrasin Sillan uudestaan PV:lta jalostuskäyttöön. Tällä kertaa isä-uroksena onkin sitten poliisikoira, koska heidän työkoira-ajatuksesta tämä pentue sai alkunsa.

Kuvia pennuista


Vigoroso Herman "Axu"
 FIN17924/09
RajK
lonkat A/A kyynärät 0/0 selkä terve

om. Rajavartiolaitos

Axu lähti kouluttautumaan rajakoiran vaativaan tehtävään. Toivotaan että tästä tasapainoisesta, mutta hyvin temperamentikkaasta uroksesta tulee vielä hyvä ja toimiva valtion virkamies.
Axu on tarkastettu rajakoiraksi kesällä 2011.


Vigoroso Hertta "Petsi"
FIN17920/09
lonkat A/A kyynärät 0/0 selkä terve
ERI, SERT, BH, JK3, LTE +185p
Talentsichtung 870/824

om. Tarja Putkonen

Samalla niin herttainen, mutta samalla niin luonteikas neiti. Hertta on kennel Vigoroson sijoitusnarttu. Hertta asuu perheessä, jossa on pitkänlinjan koiratausta. Koirakavereina uudessa kodissa on eläkkeellä oleva rajakoira, bordercollie ja parson russelinterrieri. Petzin koulutuksessa pääpaino on ollut metsäjäljellä ja tottelevaisuudessa. Syyskesästä 2012 Petzillä todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta. Toivotaan että Petzi saa kuitenkin elää normaalin elämän lääkityksen tukemana.

Vigoroso Herkko "Esko"
 FIN17925/09
Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä terve

om. Puolustusvoimat

Herkko, mies joka kulkee omia
teitään. Koira, joka viihtyy täysin omissa oloissaan ilman toisten läsnäoloa, mutta kuitenkin on seurallinen, kiltti ja rauhallinen, mutta toisaalta hirmuisen voimakastahtoinen ja tulinen. Esko aloitti virkakoiran työt Puolustusvoimilla jo 9kk iässä. Kiitokset Tuijalle koiran peruskoulutuksesta! Esko suoriutui sotakoiran työtehtävistä erinomaisella tasolla viiden vuoden ajan. Viisi vuotiaana Eskolla todettiin spondyloosi, ja tämän vuoksi päädyttiin eutanasiaan, koska tämän laatuinen koira ja näillä ominaisuuksilla olisi ollut hyvin vaikea pidettävä kipeänä. Kaikesta huolimatta Esko teki erinomaisen palveluksen Puolustusvoimille!


Vigoroso Helga "Haidi"
FIN17919/09
lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä terve
H

om. Laura Väisänen, Kajaani

Haidi pentueen kiltein koira. Haidi muutti Kajaaniin harrastusk
oiraksi. Perheessä Haidin seurana elää tiibetinspanielinarttu. Toivotaan että Haidista kehittyy hyvä jälki- ja tottelevaisuuskoira. Haidin pelastuskoirakoulutus on edennyt oikein hyvin.


Vigoroso Herkules "Rommi"
 FIN17922/09
Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä terve

om.Tuula Niemikoski ja Teijo Skyttä, Hyvinkää

Herkules = itsevarmuus. Herkules erottui laumasta heti viikon ikäisenä. Herkules oli äijä jo syntyessään, ja kasvoi myös sellaisena koko aikansa pentulaumassa. Toivotaan että tästä itsevarmasta ja rohkeasta koiran alusta tulee hyvä poliisikoira!

Vigoroso Hermes "Remo"
FIN17923/09
EH
 lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä terve, polvet 0/0

om. Niina Hautamäki, Kotka

Hermes lähti kauimmaksi kotiseuduiltaan. Hermes oli pentueessa oikea riitapukari, joka oli aina valmis nahistelemaan muiden kanssa. Toivotaan että Hermeksestä kasvaa omistajan toivoma suojelukoira.


Vigoroso Henrietta "Heta"
FIN17921/09
lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä terve
H,
BH, JK3

om. Matti ja Leena Valtanen, Nakertaja

Heta oli pikkupentuna nartuista rauhallisin ja harkitsevin, mutta lähemmäksi luovutusikää tultaessa siitä kehittyikin melkoisen temperamentikas ja vahva narttu. Heta muutti Kajaaniin perheeseen, jossa on vuosikymmenien mittainen saksanpaimenkoirakokemus. Toivotaan että tästä hyvänenäisestä tytöstä kasvaa hyvä jälkikoira. 
NIMI lonkat kyynärät näyttelyt kokeet muuta
Vigoroso Herman A/A 0/0   RajK
 
toinen kives ei laskeutunut
rajakoira
Vigoroso Henrietta A/A 0/0 H BH,JK3 steriloitu
Vigoroso Hertta A/A 0/0 ERI, SERT BH,
talent 870/824
 JK3,
LTE +185p
kilpirauhasen vajaatoiminta
Vigoroso Herkko A/A 0/0     sotakoira
spondylosis (5v iässä)
Lopetettu
Vigoroso Helga A/A 0/0 H   steriloitu
Vigoroso Herkules A/A 0/0      
Vigoroso Hermes A/A 0/0 EH   polvet 0/0
sarveiskalvon dystrofia


 

 

Luvdalot Graphics & Design