Kennel V I G O R O S O            

synt. 12.6.2013

Mila-emän synnyttämä pentue on kahdeksas italianajokoira pentue Vigoroso kennelissä. Päädyin kasvattajana kokeilemaan Milan kohdalla kaksoisastutusta, koska haaveissani oli saada tämän harvinaisempaa linjaa edustaman nartun kautta laajempaa geenipoolia Suomeen yhdellä kertaa. Uroksiksi valitsin kovan metsästyskoiran, Nanuzzin Iivon, joka on saavuttanut jo veteraanikoiran iän sekä nuoren erittäin lupaavan kasvattini Vigoroso Jeffreyn. Kaksoisastutus onnistui sillä harvinaisimmalla tyylillä eli 50% pennuista toiselle urokselle ja 50% toiselle. Vielä enemmän testitulokset toivat yllätystä jakautumisen suhteen eli kaikki urokset ovat Iivon jälkeläisiä ja nartut Jeffreyn. Mielenkiinnolla seurataan nyt näiden kehitystä kohti aikuisuutta! 

Emä: HeW-11 Leda di Pompiano B/B FI50061/09


Isä: Nanuzzin Iivo A/A FIN45625/03

uros Vigoroso Lorenzo "Sakke"
FI39266/13

omistaja: Satu Thil, Sotkamo

Sakke pentueen linssilude, Sakke oli aina valmiina pentulaumasta valokuvaukseen. Sakke myös tiesi heti perheen tullessa sitä hakemaan että kenen on vuoro lähteä, käveli itse boxiin ja meni sinne nukkumaan. Sakke muutti perheeseen, jossa on jo aikaisempaa kokemusta kahden italianajokoiran verran. Toivotaan että Sakesta tuleekin aikaisempien italianojen veroinen herrasmies.

uros Vigoroso Lucas "Viljami"

FI139268/13
LONKAT A/A

om. Laura Pääkkönen, Kajaani

Viljami pentueen elohiiri ja todellinen metsästäjä. Viljami oli aina ensimmäisenä hereillä ja viimeisenä nukkumassa. Itsenäinen koira, jolla voimakas tarve toimintaan, mutta silti niin hellyttävä kasvattajan pusupoika. Viljami muutti Sukevalle jahtikoiraksi, toivotaan että Viljamin avulla riistanhoitotyö edistyy.
 

JMV-14 V-14 JV-14 HeW-14 HeJW-14 uros Vigoroso Leonardo "Elmo"
FI39267/13

omistaja: Marjo Haarahiltunen, Ylitornio

Elmo pentueen tasapainoisin ja kiltein koira. Elmo lähti pitkästä aikaa Kainuusta katsottuna pohjoisen suuntaan. Kiva että saimme italianajokoira edustusta myös siihen suuntaan Suomea. Elmon tulemme varmastikin näkemään näyttelyissä jo ensi vuonna. 

Emä: HeW-11 Leda di Pompiano B/B FI50061/09Isä: JV-11 V-11 PMV-11 PMJV-11 Vigoroso Jeffrey C/C FI21976/11


narttu Vigoroso Messina "Jade"
FI39265/13

om. Osmo Pääkkönen, Kajaani

Jade pentueen ärripurri, todellinen tulisielu. Jade meni metsästyskoiraksi perheeseen joka on odottanut italianajokoiraa vuosikausia. Toivotaan että Jadesta tulee odotettu kettukoira. 

narttu Vigoroso Milazzo "Laku"

FI39263/13

om. Pasi Härkönen, Espoo

Laku kuin emänsä kopio. Laku muistuttaa todella paljon emäänsä kun vertaa niiden pentukuvia. Mielenkiintoista nähdä miten paljon yhdennäköisyyttä on vielä kun Laku kasvaa aikuisuuteen. Laku muutti perheeseen, jossa on aikaisempi italianajokoira J-pentueesta, Jöpö.  

JMV-14 narttu Vigoroso Mimosa "Lilja"

FI39264/13
LONKAT B/B KYYNÄRÄT 0/0

om. Anne Oikarinen ja Teija Viljanmaa, Kajaani

Lilja oman tiensä kulkija. Lilja oli ensimmäinen joka pentueessa näytti leikkimisen merkkejä. Lilja oli myös ensimmäinen joka karkasi portin alta toiselle puolelle pihaa. Lilja oli myös ensimmäinen joka kaivautui aikuisten koirien kaivamiin kuoppiin. Lilja oli myös pentuaikana Masin suosituin leikkikaveri. Lilja siirtyi sijoitusnartuksi perheeseen, jossa on erittäin vahva koiratausta ja myöskin aikaisempaa kokemusta italianajokoirasta. 
 

 

NIMI lonkat kyynärät näyttelyt kokeet muuta
Vigoroso Lucas A/A   SERT    
Vigoroso Leonard     SERT    
Vigoroso Lorenzo     SERT    
Vigoroso Mimosa B/B 0/0 SERT    
Vigoroso Messina     SERT    
           
           

 

 

 

Luvdalot Graphics & Design